Betrouwbare diagnostiek in de buurt
Zoek uw prikpost:
 

Onderzoeken

Diagnostiek Brabant (DB) organiseert diagnostiek bij u in de buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld dichtbij huis bloed laten prikken in één van onze prikposten. We werken hiervoor samen met huisartsen en ziekenhuizen in uw regio. De laboratoria van de ziekenhuizen verzorgen voor DB de uitslagen voor de onderzoeken die aangevraagd zijn. Dit maakt dat u kunt vertrouwen op de uitslag en dat dubbeldiagnostiek voorkomen wordt.

DB verzorgt ook echo-onderzoeken op locatie, zo kunt u bijv. in Berkel-Enschot, Udenhout en Waalwijk in de huisartspraktijk een echo-onderzoek laten verrichten. Tevens kunt u bij DB terecht voor een ECG (hartfilmpje), gastroscopie (onderzoek voor maag), fundusfotografie (onderzoek van uw ogen bij diabetes mellitus) of verschillende keuringen.

Klik op de onderzoeken hiernaast voor meer informatie erover.

Uw huisarts kan u voor een (semi)spoed indicatie ook doorsturen naar ons echo inloopspreekuur in het ETZ, locatie TweeSteden, Waalwijk of Elisabeth.

Afspraak maken

Voor een bloedonderzoek hoeft u geen afspraak te maken. U kunt voor het bloedprikken naar een prikpost in uw buurt. Voor andere onderzoeken of een thuisprik, kunt u een afspraak maken via het klantcontact centrum DB op het nummer 013-539 36 36. Het klantcontact centrum is op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:30 uur.