Betrouwbare diagnostiek in de buurt
Zoek uw prikpost:
 

Bloedonderzoek

Wij verzorgen de bloedonderzoeken bij voorkeur bij u in de praktijk of vanuit een andere locatie zo dicht mogelijk bij uw patiënten in de buurt. Uw patiënten kunnen dan in een vertrouwde omgeving bloed laten prikken.

Een medewerker van DB verzorgt één of meerdere malen per week het bloedprikken. Dit vindt voornamelijk plaats in de ochtend, voor 12 uur zodat u in meeste gevallen dezelfde dag nog over de uitslag beschikt.

U kunt vertrouwen op de uitslag

De medewerker van Diagnostiek Brabant (DB) voorziet de afnameformulieren en de bloedbuisjes van unieke coderingen, waardoor ze altijd te herkennen zijn. En natuurlijk gaan we zeer nauwkeurig met het afgenomen materiaal om. Na de bloedonderzoeken levert de medewerker het afgenomen bloed en eventuele andere materialen af in het laboratorium van ETZ, locatie Elisabeth. In het laboratorium wordt het bloed geanalyseerd. Dezelfde dag voor vijf uur heeft u de uitslag digitaal binnen. Voor sommige specifieke onderzoeken kan de tijd afwijken. Bijvoorbeeld CCP, chlamydia, TPHA etc. Hiervan duurt de uitslag maximaal 1 week.

Service aan huis

Is uw patiënt bedlegerig en niet in staat zijn om uw praktijk te bezoeken? Dan bezoeken wij uw patiënt aan huis. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak via het klantcontact centrum van DB, telefoonnummer 013- 539 36 36. Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00u en 17.30 uur.