Nieuws

Hoe u onze medewerkers herkent

Hoe u onze medewerkers herkent

Gisteravond waarschuwde NOS nieuws voor bloedprikkende nepverpleegkundigen, die thuis komen prikken en ondertussen patiënten bestelen. Op de afbeelding ziet u hoe u onze medewerkers kunt herkennen: aan een witte jas (korte mouwen in de zomer, lange in de winter met accenten van onze huiskleuren blauw en groen. Op de jas is altijd een naambordje met ons logo bevestigd. Zie ook de afbeelding (winterjassen). 

Lees verder »
Wat gebeurt er met uw bloed?

Wat gebeurt er met uw bloed?

Weet u wat er met uw bloed gebeurt? Deze infographic geeft u inzicht in 1 oogopslag. DB: betrouwbare diagnostiek in de buurt. Klik op Locaties prikposten voor uw dichtstbijzijnde prikpost.

Lees verder »
Nascholing huisartsen 9 oktober: "bariatrie gaat vooral over levensstijl"

Nascholing huisartsen 9 oktober: "bariatrie gaat vooral over levensstijl"

Het multidisciplinaire team van het Obesitas Centrum ETZ bestaat uit verpleegkundig specialisten, internisten, gastrointestinaal chirurgen, diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten De scholing op 9 oktober jl. gaf een kijkje in de 'keuken' van de bariatrie. Ruim 20 huisartsen woonden deze nascholing bij en waren enthousiast. Zij beoordeelden de bijeenkomst met een gemiddelde van een 8+.

Lees verder »

Nieuwe aanvraagformulieren radiologie ETZ in webshop

De aanvragenformulieren radiologie ETZ zijn weer op papier te bestellen via de webshop. Aangepast zijn de lay-out en de telefoonnummers van de radiologieafdeling ETZ. Wij verzoeken u om de oude formulieren niet meer te gebruiken omdat de informatie daarop niet meer van toepassing is.

Lees verder »
Aanpassingen aanvraag anemie protocol

Aanpassingen aanvraag anemie protocol

Vanaf juli 2019 is de aanvraag anemie protocol ETZ herzien. Hierbij is gebruik gemaakt van de NHG-NVKC richtlijn anemiediagnostiek in de eerste lijn. 

Lees verder »
Wat we voor u doen

Wat we voor u doen

Wij willen onze dienstverlening aan u graag continu verbeteren. Om te kunnen verbeteren, willen we eerst weten hoe we ervoor staan. 

Lees verder »

ETZ- Uitnodiging bijeenkomst Bariatrie 9 oktober

Diagnostiek Brabant nodigt u (huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkmanagers), in samenwerking met het ETZ en het Obesitas Centrum uit voor een interactieve bijeenkomst met als centraal thema; Bariatrie.

Programma bijeenkomst Bariatrie.

Aanmelden kan tot 4 oktober 2019 via: secretariaat@diagnostiekbrabant.nl onder vermelding van uw naam en BIG-registratienummer.

Lees verder »

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek onder huisartsen en verloskundigen in regio ETZ zijn bekend. Bekijk hier de infographic en voor meer informatie het rapport. 

Lees verder »

Bravis- Geslaagde scholingsavond doktersassistenten

Afgelopen maandag 24 juni was de nascholing voor doktersassistenten in de aula van Bravis, locatie Bergen op Zoom. We kijken tevreden terug op deze eerste gezamenlijke scholing van Diagnostiek Brabant en Bravis. Het was een leerzame bijeenkomst die goed bezocht is door 60 deelnemers. Sandra van Amelsfoort, algemeen directeur van Diagnostiek Brabant, opende de bijeenkomst met een nadere kennismaking van Diagnostiek Brabant. 

 

Lees verder »

ETZ- Nieuwe bestelwijze POCT-materialen

Vanaf heden kunt u via de webshop POCT-materialen bestellen. Het huidige bestelformulier komt hiermee te vervallen. Via de webshop onder ETZ POCT-materialen kunt u eenvoudig zien welke materialen er te bestellen zijn. De bestelling zal uiterlijk binnen 2 werkdagen aan u geleverd worden. Bij een spoedbestelling graag even contact opnemen met het klantcontactcentrum.

Lees verder »