DB wordt beoordeeld met een 8,9!

Uit het patiënttevredenheidsonderzoek blijken onze patiënten zeer tevreden te zijn over onze dienstverlening. We worden beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,9. Een mooi cijfer waar we trots op zijn!

Onderzoek
In de maanden september en oktober hielden wij een patiënttevredenheidsonderzoek. Bij onze prikposten en online is de enquête afgenomen. Het onderzoek was gericht op al onze dienstverlening rondom bloedafname. In totaal vulde 287 patiënten de enquête in.
 
Tevredenheid prikposten en bloedafname
Patiënten zijn vooral tevreden over de openingstijden en de locatie van de prikposten. Daarnaast zijn patiënten erg te spreken over de bloedafname zelf, de hygiëne, de wachttijden en de professionaliteit van de medewerker. Ook worden vragen van patiënten naar tevredenheid beantwoord en is men tevreden over de informatie op de website.
 
Aandachtspunten
Enkele punten van aandacht zijn de privacy in bloedafname ruimte met twee medewerksters, parkeergelegenheid, telefonische bereikbaarheid en de vindbaarheid van informatie op de website. Onze opvolgingen leest u in het onderzoeksrapport op pagina 5.