Nieuw initiatief bloedafname DB en JBZ

Diagnostiek Brabant (DB) en het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) starten met het initiatief om voor elkaar de bloedafnames te verrichten op twee prikposten in het werkgebied Midden Brabant.
 
Met dit initiatief bieden we de inwoners in het adherentiegebied, van de ziekenhuizen JBZ en ETZ, de mogelijkheid om ‘in de buurt’ bloedafnames te laten verrichten. Door een efficiënte logistieke afstemming zorgen het JBZ en DB ervoor dat uitslagen zonder vertraging bij de aanvragers beschikbaar zijn.

De twee prikposten in het werkgebied zijn:


DB-prikpost gezondheidscentrum Olympiapark, Coubertinlaan 12, 5143 AB in Waalwijk
Cliënten, woonachtig in Waalwijk e.o., die voor specialistische tweedelijnszorg of verloskundige zorg georiënteerd zijn op het JBZ, kunnen vanaf medio mei 2018 op deze locatie dagelijks bloedafnames laten verrichten. Openingstijden: van 8:00 tot 10:00 uur.
 
Gezondheidscentrum Drunen *Ingang JBZ, Tinie de Munnikstraat 17, 5151 VW in Drunen
Cliënten, woonachtig in Drunen, die voor specialistische tweedelijnszorg of verloskundige zorg georiënteerd zijn op het ETZ, kunnen naast de huidige DB-prikpost op de Zandley vanaf medio mei 2018 ook hier dagelijks terecht voor bloedafnames. Openingstijden: van 8:00 tot 11:00 uur.
 
Op verzoek van een aantal van uw collega’s zetten we deze service op en evalueren eind september 2018.