Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Diagnostiek Brabant

Door het vertrek van twee zittende leden van de Raad van Toezicht van Diagnostiek Brabant (DB) zijn per 1 juni jongstleden twee nieuwe leden benoemd. Ten behoeve van de portefeuille Kwaliteit is dit Luc Harms. En vanuit de portefeuille 2e lijn is dit Anita Wydoodt.

 

Luc Harms
De heer Harms startte zijn carrière als huisarts en is daarna medisch directeur geweest van diverse diagnostische centra als Stichting Diagnostisch Centrum Eindhoven en Diagnostiek voor U. Ook was Luc Harms medisch directeur van SAN. In 2014 is de heer Harms met pensioen gegaan, maar heeft nog diverse nevenactiviteiten.

Anita Wydoodt
Ook Anita Wydoodt is per 1 juni toegetreden als nieuw lid van de Raad van Toezicht van Diagnostiek Brabant. Anita Wydoodt is sinds december 2015 lid van de Raad van Bestuur van het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ). Anita Wydoodt was onder andere directeur bij de Compaan in Den Haag en directeur bij Orbis Medisch Centrum in Sittard. Voordat mevrouw Wydoodt lid werd van de Raad van Bestuur bij ETZ maakte zij deel uit van de Raad van Bestuur van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. In 2013 werd Anita Wydoodt benoemd tot ‘Vrouwelijke bestuurder van het jaar’.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Marjolein de Jong,  is zeer verheugd met de komst van de twee nieuwe leden: ‘Met de toetreden van Anita Wydoodt en Luc Harms hebben we zowel kennis uit de 1e als uit de 2e lijn binnen de Raad van Toezicht.’