Betrouwbare diagnostiek in de buurt
Zoek uw prikpost:
 

Nieuws

 

Wat doen we voor u?

DB streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor u als patiënt. Hiervoor hebben wij zogeheten prestatie-indicatoren opgesteld. Eén van deze prestatie-indicatoren is dat we de eerste bloedafname graag willen laten slagen. In het derde kwartaal van 2017 haalde we dit in bijna alle gevallen (99,9%).  Een mooi resultaat!
 

Meer lezen »
 

Bloedafname direct pinnen of contact betalen? Dat kan.

Het kan zijn dat u voor een bloedafname direct moet betalen. Dit omdat u niet verzekerd bent(buitenland) of omdat u om een andere reden niet wil dat de betaling via de verzekering loopt.
Contante betaling of per pin kan met ingang van heden op prikpost Padua (Hoefstraat 197).

Meer lezen »
 

Wijzigingen prikposten

 

Per 7 november opent DB in Alphen een nieuwe prikpost. Deze is gevestigd bij HAP van de Wiel, Raadhuisstraat 35 in Alphen. Openingstijden: dinsdag en donderdag van 8:00-9:00 uur.    

Per 1 december opent DB bij Horus Huisartsenzorg, Lage Witsiebaan 39 in Tilburg een prikpost. Openingstijden: ma t/m vrij 7:30-9:00 uur.             

 

Meer lezen »
 

SAVE THE DATE! 30 november rondleiding laboratoria voor huisartsen


Wat gebeurt er met het bloed nadat dit is afgenomen bij een patiënt en naar het laboratorium wordt gestuurd? En hoe zit dat met urine? Altijd al eens willen weten hoe dat in zijn werk gaat? Dit is uw kans!

Meer lezen »
 

Wat doen we voor u?

 

DB streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor u als patiënt. Hiervoor hebben wij zogeheten prestatie-indicatoren opgesteld. Eén van deze prestatie-indicatoren is dat we de eerste bloedafname graag willen laten slagen. In het tweede kwartaal van 2017 haalde we dit in bijna alle gevallen (99,8%).  Een mooi resultaat!
 

Meer lezen »
 

Patiënttevredenheids-onderzoek september - oktober

In de maanden september en oktober houdt Diagnostiek Brabant een patiënttevredenheidsonderzoek. Wij willen graag van u weten hoe u onze dienstverlening ervaart. Heeft u een paar minuten tijd en wilt u ons graag helpen? U kunt de enquête hier invullen. Het invullen van de enquête is anoniem. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren. Alvast bedankt voor uw medewerking. 

Meer lezen »
 

Nieuwsbrief juni 2017

 

Recent is er weer een nieuwsbrief toegestuurd aan de huisartsen en verloskundigen in onze regio. De volgende onderwerpen komen aan bod: - Barning/ HPV nieuwe richtlijnen, - Revisie (papieren) lab formulier, - Digitalisering DB: routes thuisprikken gedigitaliseerd, - Missende informatie bij microbiologische aanvragen, - Nascholing huisartsen 18 september,- Fundusfotografie, - Lab koppeling,  - Wat doen we voor onze patiënten?

U kunt de nieuwsbrief in zijn geheel inzien via deze link.


 

Meer lezen »
 

Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Diagnostiek Brabant

Door het vertrek van twee zittende leden van de Raad van Toezicht van Diagnostiek Brabant (DB) zijn per 1 juni jongstleden twee nieuwe leden benoemd. Ten behoeve van de portefeuille Kwaliteit is dit Luc Harms. En vanuit de portefeuille 2e lijn is dit Anita Wydoodt.

 

Meer lezen »
 

Maatschappelijk verslag 2016 gepubliceerd

Onlangs is ons maatschappelijk jaarverslag gepubliceerd. Hierin leest u meer over DB als organisatie. Onder andere het profiel van DB, het bestuur, toezicht, bedrijfsvoering  en beleid worden verder toegelicht. U kunt het maatschappelijk verslag hier lezen.

Meer lezen »
 

Verhuizing prikpost Oisterwijk Kliniek

Per 1 juni zal de ochtendprikpost Oisterwijk Kliniek verhuizen. De nieuwe prikpost wordt Huisartsen Oisterwijk Kliniek, Moergestelseweg 32H, Oisterwijk. De openingstijden zijn ma t/m vrij 7:30-10:00 uur. De avondopenstelling op donderdag van 17:30-18:30 blijft in de Oisterwijk Kliniek, Moegestelseweg 32G, Oisterwijk.

Meer lezen »