Betrouwbare diagnostiek in de buurt
Zoek uw prikpost:
 

Nieuws

 

Nascholing orthopedie - MRI op 25 oktober 2017

Reserveer 25 oktober vanaf 18.00 uur alvast in uw agenda! Op deze avond organiseren wij een nascholing voor alle huisartsen in de regio. Het onderwerp van deze nascholing is ‘orthopedie - MRI’.  Zodra wij het programma compleet hebben ontvangt u een uitnodiging voor de nascholing. U kunt de uitnodiging te zijner tijd ook vinden op onze website.

Meer lezen »
 

Student gezocht voor tijdelijke klus!

We zijn op zoek naar een student (minimaal HBO werk- en denkniveau) die voor ons een patiënttevredenheidsonderzoek kan opzetten, uitvoeren en uitwerken.
De planning is om het onderzoek in september/ oktober uit te voeren. De voorbereidingen kunnen evt. in de zomervakantie getroffen worden.

Meer lezen »
 

Inschrijven huisartsen nascholing radiologie 18 september 2017

Graag nodigt Diagnostiek Brabant u, in samenwerking met de specialisten uit het ETZ, op maandag 18 september vanaf 18.00 uur uit voor een interactieve nascholing met als centrale thema; nieuwe inzichten in de diagnostiek en behandeling van stroke.
 

Meer lezen »
 

Nieuwsbrief juni 2017

 

Recent is er weer een nieuwsbrief toegestuurd aan de huisartsen en verloskundigen in onze regio. De volgende onderwerpen komen aan bod: - Barning/ HPV nieuwe richtlijnen, - Revisie (papieren) lab formulier, - Digitalisering DB: routes thuisprikken gedigitaliseerd, - Missende informatie bij microbiologische aanvragen, - Nascholing huisartsen 18 september,- Fundusfotografie, - Lab koppeling,  - Wat doen we voor onze patiënten?

U kunt de nieuwsbrief in zijn geheel inzien via deze link.


 

Meer lezen »
 

Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Diagnostiek Brabant

Door het vertrek van twee zittende leden van de Raad van Toezicht van Diagnostiek Brabant (DB) zijn per 1 juni jongstleden twee nieuwe leden benoemd. Ten behoeve van de portefeuille Kwaliteit is dit Luc Harms. En vanuit de portefeuille 2e lijn is dit Anita Wydoodt.

 

Meer lezen »
 

Maatschappelijk verslag 2016 gepubliceerd

Onlangs is ons maatschappelijk jaarverslag gepubliceerd. Hierin leest u meer over DB als organisatie. Onder andere het profiel van DB, het bestuur, toezicht, bedrijfsvoering  en beleid worden verder toegelicht. U kunt het maatschappelijk verslag hier lezen.

Meer lezen »
 

Verhuizing prikpost Oisterwijk Kliniek

Per 1 juni zal de ochtendprikpost Oisterwijk Kliniek verhuizen. De nieuwe prikpost wordt Huisartsen Oisterwijk Kliniek, Moergestelseweg 32H, Oisterwijk. De openingstijden zijn ma t/m vrij 7:30-10:00 uur. De avondopenstelling op donderdag van 17:30-18:30 blijft in de Oisterwijk Kliniek, Moegestelseweg 32G, Oisterwijk.

Meer lezen »
 

Verhuizing prikpost MC Diessen

Per 22 mei is prikpost MC Diessen verhuist naar het volgende adres: Heuvelstraat 3, Diessen. Per 12 juni worden ook de openingstijden aangepast. Op maandag van 8.30-10.00 uur en op di, do en vrij van 9.00-10.00 uur.

Meer lezen »
 

Wat doen we voor u?

DB streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor u als patiënt. Hiervoor hebben wij zogeheten prestatie-indicatoren opgesteld. Eén van deze prestatie-indicatoren is dat we de eerste bloedafname graag willen laten slagen. In het eerste kwartaal van 2017 haalde we dit in bijna alle gevallen (99,8%). Een mooi resultaat!

Meer lezen »
 

HPV triagen bij vervolguitstrijkjes nav Bevolkingsonderzoek 2016

Er is gebleken dat er onduidelijkheid heerst over de rol van HPV bij het oude BVO cervix. Wij willen  bij u graag nogmaals onder de aandacht brengen hoe wij volgens de landelijke richtlijn omgaan met het vervolgbeleid bij vrouwen die in het Bevolkingsonderzoek van 2016 (= oude BVO) als uitslag een pa2/3a1 hadden en welke in 2017 herhaald worden.

Meer lezen »